Elentreprenad som gör hela jobbet 

När du letar efter erfarna och skickliga elektriker som gillar helhetsansvar och aldrig hoppar över detaljer. Hos oss finns mångårig erfarenhet av uppdrag på entreprenad såväl som underleverantör i stora och små byggprojekt. 

Elektriker som ser helheten och gillar detaljerna

Att arbeta på entreprenad handlar inte bara om att ta ansvar för all installation av el, vare sig det rör sig om att vara underleverantör eller leverantör med helhetsansvar. Det handlar också om att förstå processen, hålla tidplaner, kunna planera om, samarbeta med andra yrkesgrupper och vara en pålitlig levererande kugge i det stora hjul som är en byggprocess. Hos oss hittar du både den erfarenheten och kunskapen som krävs. Med uppdrag från byggbolag, stora konstruktionsprojekt och fastighetsägare så är det en del av vårt arbetssätt. När du väljer oss, får du en samarbetspartner som ser detaljerna, möjligheterna, gör riskbedömningar och löser problem innan du ens hinner märka dem. Det gör att din byggprocess kommer gå smidigare och att andra underleverantörer och hantverkare får möjlighet att göra sitt jobb på bästa sätt.

Elektriker, elkonsulter och grossister till din tjänst

Det uppdrag du lägger på oss tar vi alltid fullt ansvar för. Flexibilitet och engagemang är två grundstenar hos oss, vilket innebär att du också får tillgång till ett stort nätverk när du väljer oss. Behövs det extra elektriker kan vi lösa det. I de uppdrag som kräver det kan vi ta in rutinerade och kunniga elkonsulter. Med långa samarbeten med väletablerade grossister och underleverantörer har du garantier för att material med hög kvalitet alltid finns på plats när det behövs. Vi följer branschens föreskrifter och lämnar alltid en garanti på fem år på entreprenadarbeten. Du varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion eller ta in en offert från oss. Välkommen!

Hitta din elleverantör

Du alltid välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion och offert. Vill du veta mer om våra jobb kan du läsa här eller skicka ett meddelande i forumläret nedan. Är telefon att föredra, ring oss på 0176-126 10. Välkommen!