Om oss på Roslagens Elektriska

 För dig som vill ha elinstallationer som alltid sätter säkerhet, kvalitet och funktion högst, men också vet att vägen dit bygger på erfarenhet, kunskap och förståelse för de alltid unika förutsättningarna. Hos oss får du, i stora som små uppdrag, elhantverk du kan lita på. Varje gång.

Elektriker med en ovanlig syn på kvalitet

När du slår på strömbrytaren och känner dig både nöjd med din nya elinstallation och det samarbete vi har haft tillsammans, då är vi också nöjda. För oss handlar kvalitet vid elektriska arbeten självklart om hantverkskunnande och elsäkerhet, men det är lika viktigt att erbjuda dig funktionella och snygga lösningar, precis som trygga råd, öppna diskussioner och tidplaner som håller vad de lovar. När du väljer Roslagens Elektriska är det det paketet du får. 

Ett gediget elföretag för framtiden

Roslagens Elektriska är ett företag med anor från början av 1900-talet och etablerades redan 1914. Det har sedan drivits i många olika former och efter att ha varit vilande en tid startades driften upp under 2015 av Stefan Löf. Med bred kunskap inom elinstallation, elreparationer felsökning, och med service som en viktig ledstjärna, har företaget idag fem anställda elektriker. Tillsammans med ett nätverk av elkonsulter, elgrossister och elföretag arbetar Roslagens Elektriska med elentreprenad eller som underleverantör vid omfattande elreparationer och stora och komplexa nyinstallationer. Du hittar företagslokalen i Roslagens huvudstad Norrtälje, men vi arbetar på uppdrag i Sörmland, Uppland och Västmanland. 

Service vid stora och små elinstallationer

Hos oss är alla kunder lika viktiga, precis som att varje uppdrag ska få sin optimala lösning. Du kan vända dig till oss med installation av ett nytt eluttag precis som du kan få hjälp med att helrenovera elledningarna i ett äldre hus. Vi finns där när du behöver felsöka elproblem och när du som företag letar efter ett elföretag för entreprenad. Oavsett storlek på uppdraget så börjar vårt framtida samarbete med ett förutsättningslöst samtal och en kostnadsfri offert. Varmt välkommen att höra av dig!

Ledord som ger dig elinstallationer med kvalitet

Att sätta ord på de grundprinciper som formar det faktiska arbetet är inte lätt, men vill du veta mer om våra värdeord och hur de definerar våra arbetsmetoder får du gärna läsa mer här:

Renommerade
Det är aldrig lätt att välja hantverkare, och vårt bästa råd är att alltid prata med tidigare kunder innan du bestämmer dig. Vi kan ärligt säga att vi har ett gott renommé, något som vi vårdar ömt och är rädda om. Du kan alltid fråga några av våra kunder, för att få en bild vad vi kan och hur vi levererar. Läs om tidigare eluppdrag här eller kontakta oss på 0176-126 10, så förmedlar vi kontakten om du vill veta mer.

Engagerade
Det finns två ingredienser till ett riktigt bra resultat när det handlar om elektriska arbeten: engagemang och kunskap. Hos oss är båda avgörande och även en grundläggande kombination när vi har möjligheten att anställa nya elektriker. Här krävs att du som elektriker tar uppdraget på allvar, är noggrann och gör ditt bästa i alla steg och i alla detaljer. Det handlar om inte bara en genuin vilja att hjälpa till med elproblem och uppdrag inom elinstallation, utan också att vilja göra det varje dag. 
 
Ansvarsfulla
Att ta ansvar för vårt arbete är självklart, och för oss handlar det om att tänka ett steg längre i allt vi gör. Både när det gäller vad som behövs göras på plats för att resultatet ska bli lite bättre, men också att hjälpa andra hantverkare i exempelvis stora byggprojekt så att de får möjlighet att göra sitt allra bästa jobb. Det handlar om enkla saker som att städa ordentligt efter oss, precis som att vara kreativa och kunna se utmaningar och riskfaktorer i elarbeten och då hantera dessa direkt. För oss gäller samma princip i valet av underleverantörer och elgrossiter, utan en gemensam syn på ansvar, leverans och pålitlighet blir det inget samarbete.
 
Betrodda
Att vara betrodd är att ha kunskap och vara en pålitilig leverantör. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och förbättras inom vårt skrå. Du hittar erfarenhet hos Roslagens Elektiska och du hittar ett gediget hantverkskunnande. Att gå utbildningar och samarbeta med duktiga leverantörer är en självklar del för att kunna utvecklas. Med en stor kunskapbank av tidigare uppdrag samt se till att vara uppdaterade inom teknik, material och branschnyheter gör att du som kund får elektriker som kan leverera oavsett utmaning. 

Elektriker i Roslagen

Letar du efter elektriker? Roslagens Elektriska utgår från Norrtjälje och hjälper till med stora och små elinstallationer i hela Uppland och Sörmland.

Kontakta oss på 0176-126 10, så får du hjälp med elinstallationer och elarbeten.