Eltjänster med service och engagemang

Välj en trygg leverantör av elinstallationer, elservice, underhåll och felsökning. Hos Roslagens Elektriska får du hantverkskunnande, bred erfarenhet och en stor kunskapsbank som många års uppdrag inom bygg- och elbranschen har gett oss. Det tjänar du på.

​​​​​​​När du behöver en elektriker i stort och smått

Hos Roslagens Elektriska kan du få hjälp med omfattande elrenoveringar, precis som felsökning eller byte av en strömbrytare. Det finns en stor kunskapsbank av erfarenhet att ösa ur och skickliga hantverkare som alltid vill hjälpa till.  Du som företagare kan få hjälp med elinstallationer och underhåll av dina företagslokaler, precis som du som privatpersoner är välkommen till oss med allehanda eluppdrag. Vi har renoverat el i gamla hus, designat och dragit el till toppmoderna designhus och hjälpt till med felsökning i sommarstugor i skärgården. Alla uppdrag är lika viktigaför oss, och vi är inte nöjda förrän vi tillsammans har hittat den optimala lösningen för dig.  

Välj kvalitet, personlig service och lokal närhet

Som namnet avslöjar så utgår vi från Roslagen och har våra lokaler i Norrtälje. Roslagens Elektriska arbetar i främst regionen men tar uppdrag i hela Sörmland, Uppland och även Västmanland. Grunden i alla uppdrag är att du ska få trygga och säkra elinstallationer, felsökningar som ger konkreta resultat och lösningar som är funktionella, håller hög kvalitet och också passar in i den miljö de monteras i. När installationen är klar ska du inte behöva ägna ytterligare en tanke på den.

Få garanti på alla eluppdrag

Hos är du garanterad service, trygghet och engagemang. Det är därför vi följer Konsumentverkets ​​​​​​​rekommendationer vad gäller garantier och lämnar en garanti på två år till privatpersoner. Alla elektriker hos oss är utbildare och auktoriserade elektriker. Roslagens Elektriska är också registrerat hos Elsäkerhetsverket, vilket bland annat innebär att vi är auktoriserade att utföra elinstallationer i andras anläggningar och följer det regelverk som trädde i kraft 2017. 

Elservice i Roslagen

Behöver du hjälp mer underhåll eller elinstallation? Lämna ett meddelande nedan, så får du snabbt svar på din förfrågan. Roslagens Elektriska utgår från Norrtjälje och hjälper till med stora och små elarbeten i hela Uppland och Sörmland.

​​​​​​​Är telefon att föredra, ring oss på 0176-126 10. Välkommen!